Samsung Galaxy S3 i9300 kijelző üveg touch fekete - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

2020. február 26., szerda

Samsung Galaxy S3 i9300 kijelző üveg touch fekete
Utángyártott. Csak üveg, csatlakozó és szalagkábel nélkül.
 
Figyelem!!!!
Vásárlás előtt győződjön meg, hogy az Ön készülékéhez megfelelő e az általam megvételre ajánlott termék. Amennyiben nem biztos benne, inkább kérje ki szakember tanácsát!
 
Áru helye: Magyarország.  
 
Szállítási feltételek:
A szállítási költségeket a "Szállítási és garanciális feltételek" alatt látható. A vételár és a vállasztott szállítási mód díjának átutalása után 3 munkanapon belűl küldöm a terméket. Személyes átvétel csak korlátozottan lehetséges Tapolcán vagy Keszthelyen előre egyeztetés után.
Figyelem!!  Átvételkor minden esetben győződjön meg a csomag levél sértetlenségéről. Amennyiben sérűlést tapasztal jelezze azt a kézbesítőnek és vetessen fel jegyzőkönyvet. Ennek hiányában nem áll módomban semmilyen panaszt vagy kártérítési igényt elfogadni.
 
Garanciális feltételek:
30 napos visszavásárlási garancia van minden termékre. Amennyiben a termék nem megfelelő, esetleg hibás kérem küldje vissza kézhezvétel után visszatérítem a vétel árat. Az általam kínált aruért és annak hibátlanságáért vállalom a felelőséget, a felmerűlő jogos reklamáció után a teljes vételárat és posta költséget visszafizetem. Abban az esetben, amikor a vevő hibájából történő sérűlés, szakszerűtlen javítás, beüzemelés vagy beállításból keletkező hibákért nem áll módomban garanciát vállalni. Visszaküldés esetén minden esetben ajánlott postával küldje az esetleges postai elkeveredés miatt. A portósan utánvétellel küldőtt küldeményt nem veszem át, azt minden esetben visszaküldésre kerül a feladónak. A visszaküldőtt termék mellé minden esetben csatolja az általam kiállított számlát.

Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2020-03-18 00:19 .

0 megjegyzés: