Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm - Jelenlegi ára: 1 Ft

2020. február 24., hétfő


Nikon AF-P DX Nikkor 18-55mm
Leírás:
Mindennapi használatra: kisméretű és könnyű, 3, 1-szeres zoomobjektív
A népszerű 18– 55 mm-es tartományt fedi le (35 mm-es formátumban kifejezve: 27– 82, 5 mm) f/3, 5– 5, 6 maximális rekesszel. A portréktól kezdve a tájképekig ez az objektív minden fotóhoz kiváló. HD-videók készítéséhez is nagyszerű.
Pontos és gyors automatikus élességállítás: a Nikon léptető motor
A Nikon új léptető motor gyorsan állítja be az élességet, és videók rögzítéséhez is hasznos. Az új motornak köszönhetően ez az objektív az elődjeinél halkabban és gyorsabban működik. Amikor egy fotó elkészítéshez ráközelít a témára, az alanyokat azonnal és kivételes pontossággal állíthatja élesre. Amikor videót rögzít, a motorral finoman viheti át az élességet az egyik alanyról a másikra, gyakorlatilag zajtalanul.
Nikon-minőségű képek
Ezt a DX-formátumú objektívet úgy tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a digitális tükörreflexes Nikon készülékek magas képpontszámából és fejlett képérzékelőjéből. A két aszferikus lencsetag minimalizálja a szférikus és egyéb torzításokat, hogy a nagy felbontású fotók és videók is élénk színűek, kivételesen kontrasztosak és részletgazdagok legyenek.
Rázkódáscsökkentés (VR)
A Nikon lenyűgöző technológiája éles képeket eredményez még rossz fényviszonyok mellett is. A VR stabilabbá teszi a kézből készített felvételeket, és lehetővé teszi az akár négy lépésközzel hosszabb záridővel történő fényképezést. Akár portrékat, csoportképeket vagy lenyűgöző tájképeket is fotóz, újra és újra bemozdulásmentes képeket hozhat létre. A VR funkciót a fényképezőgép menüjében kapcsolhatja ki, illetve be.
Egyszerűsített vezérlés
Az automatikus és a kézi élességállítás közötti váltásra és a VR be- és kikapcsolására a fényképezőgép menüjét használhatja. Mivel az objektíven nem található kapcsoló, ezért nem lehetséges a beállítások véletlen módosítása, amikor a képet el szeretné készíteni.
Hordozható objektív mindennapi használatra
Rendkívül kis méretével és súlyával ez egy kitűnő általános objektív. Az objektív váza mindössze 205 gramm, és használaton kívül mindössze 62, 5 mm-re behúzható, ezáltal könnyebben magával viheti bárhová.
A termékek a képen látható állapotban vannak.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok
*Opcionális tartozék: a gép mellé kedvezményesen megvásárolható tartozékok


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-03-16 00:29 .

0 megjegyzés: