4 db ÚJ szerű 185/65R14 82T HANKOOK téli gumi + felni + dísztárcsa AKCIÓs áron - Jelenlegi ára: 79 990 Ft

2019. szeptember 28., szombat

- Eladó egy keveset futott Hankook Winter Icep RS2 185/65R14 82T típusú "prémium" kategóriás Téli gumi garnitúra Volkswagen acél keréktárcsákra szerelve.
Mérete jó Golf 2, Golf 3, Vento, stb.
a Hankook NANO technológiás gumija forradalmi újdonság és minden nagy autógyár az új kocsijaira is szereli/Mercedes, Audi, Volkswagen, BMW, MINI, Skoda, Seat, stb. lásd az utolsó fotó katalógus képén is
Rendkívűl alacsony zajszint, rendkívűl jó tapadás minden hő és útviszony mellett, rendkívül alacsony üzemanyag fogyasztás a jellemzői.
Régen megszállott Michelin és Kléber rajongó voltam, de ez a gumi versenyképes a többi nagy márkával is Dunlop, Continentál, stb. / lásd a teszteket érdemes, mert zsebre megy.
Nekem mostanra minden autóm, minden gumija Hankook.
A gumik DOT száma ugyan 3715, de a gumis is a gyári hivatkozással élve ami szerint még a márkakereskedések is 4 éves korig újként értékesíthetik a raktárkészleten lévő abroncsaikat. (járj utána)
Állításom valóságtartalmát tükrözi a fotókon is bemutatott profilmélység és az állapot. A gumik új szelepekkel centírozva azonnal autóra szerelhetőek és használható. Extra ajándékba a keréktárcsákat is oda adom. (ez is jelentős összeget képvisel, az esztétikáról nem is beszélve. )
A acél lemez keréktárcsák eredeti Volkswagen Golf 3, Vento sérülésmentes tárcsák, de a Caddy és Golf 2 /és ha jól tudom a Golf 1 re is jó, Seat, Skoda, és sok más autóra is jó.
gyári száma: 1H0 601 025B
mérete 6 J14H2
ET45
Lásd a fotókat
Kívánságra a III. kerületbe hozom. (Pünkösdfürdői strand közelébe)
kalkulálj!
gumi darabja 10. 000 FT felni darabja 8. 000 Ftdisztárcsa 500 Ft
én 15. 000 Ft körüli összegért vettem a gumi darabját. felnire szerelés centírozás és az új szepel 1. 500 Ft darabonként.
Felni gyári és bontóban is 10. 000 Ft körül van darabja.
a keréktárcsa dísztárcsája is 7. 500 - 9. 000 Ft körül van
szerelés, szelep, centírozás amit megspórolsz ezen a tételen
A termék Lakóparki állandó hőmérsékletű garázsában állványon volt tárolva.
Személyes átvétel Budapest, XXI. kerület Csepel Tihanyi lakóparkban lehetséges
Gépjármű kategória Személygépkocsi
Típus Téli gumi
Szélesség 185
Magasság 65
Átmérő R14
Súlyindex 82
Sebesség index T (190 km/h)
Üzemanyag-takarékossági osztály E
Fékút nedves úton C
Gördülési zaj 71 dB
Defekttűrő gumi Nem
Megerősített gumi Nem
Gyártó: Hankook
Modell: Winter ICept RS2 W452 185/65 R14 82T
Hankook W452 Egyik legnagyobb feltörekvő gumigyártó. Miért érdemes ezt a gumiabroncsot választani? A gumiabroncs szerkezete Nagy tapadású szilika keverék ? Jobb száraz/nedves vonóerőátvitel és alacsonyabb gördülési ellenállás. ? Széles acél övréteg ? Jobb kezelhetőség száraz /nedves útfelületen. ? Nagy sűrűségű poliészter szövetváz ? Nagy merevségű peremmag kitöltőanyag ? Jobb kormányzási és irányítási visszajelzés. ? Erős egyszálas peremmag huzal A dél koreai gumigyártó nagyon rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumigyrává nőtte ki magát, és nemcsak a gumiabroncsaik számát növelték, hanem a minőségük is rohamosan nőtt. A cég megalakulása A Hankook 1941-ben alakult meg Chosun néven kezdödött a cég története, később 1968-ban keresztelték át a nevét Hankook-ra, mindkét név koreai királyok nevére utal. A gyártó ma már több autógyár első számú gumibeszállítója, nemcsak autógumikat gyárt, hanem autó akkumulátorokat, és fékbetéteket is. Már 180 országban forgalmazzák termékeiket, és a bevétel szempontjából a 7. legnagyobb gumigyár a világon.
HANKOOK W452 82 T • Téli gumi gyártója: HANKOOK • Téli gumi mintázata: W452 • Téli gumi mérete: 175/65 R14 • Téli gumi súly és sebesség index: 82 T • Téli gumi üzemanyag hatékonysága: F • Téli gumi tapadása vizes úton: C • Téli gumi gördülési zajossága decibelben: 71 dB
Leírás: (Üzemanyag fogyasztás E , Tapadás nedves útfelületen C , Zajszennyezés 2 , Gördülési zaj 71 db) A gumiabroncsot speciálisan kis városi autóktól kompakt és középkategóriás limuzinokon át kombikhoz és családi egyterűekhez tervezték a közép- és nyugat-európai mérsékelt éghajlati viszonyokhoz. A vizes, havas, latyakos valamint száraz úton nyújtott különösen megbízható és stabil kezelhetőségi jellemzőivel nyújt kiemelkedő teljesítményt. A Hankook Winter i*cept RS abroncsának egy irányba mutató, V-alakú, 5-bordás futófelületi mintázatán 14%-kal több mikromintaárok van. A jobb vonóerőátvitelt mindenféle útfelületen a mikromintaárkok különféle (oldalirányú) elrendezése biztosítja, ami a futófelület középső részén 0-tól a gumiabroncs vállrészén 15-ig terjed. A korábbi modellhez viszonyított szélesebb futófelület növeli annak talajjal érintkező felületét, ami jelentősen javítja a gumiabroncs teljesítményét, különösen jeges úton. Ezen felül a tapadás havon és latyakon is lényegesen javult a futófelület közepén található mintablokkok szórt elrendezésének köszönhetően. Végül, de nem utolsó sorban a megerősített 3D-s mikroárkok növelik a vonóerőátvitelt és a fékezési teljesítményt mindenféle sima felületen. A nagy tapadású teljes szilika keverék új kialakítása biztosítja, hogy a futófelület rugalmas maradjon nagyon alacsony hőmérsékleten is, ami szintén kiváló vonóerőátvitelt és fékezőerőt biztosít. A négy fő mintaárok gyorsan elvezeti a vizet a profil alsó részéből. Összehangolt működése a vízelvezetést segítő V-alakú mintázattal megakadályozza a nedves téli utakon a vízenfutást (akvaplaning). További előnyök közé tartozik a futófelület hosszabb élettartama, valamint a jelentősen csökkent gördülési ellenállás. (-8% a hagyományos profilokkal összehasonlítva). Ez hatékonyabb üzemanyag-felhasználást és csökkentett szénfelhasználási lábnyomot tesz lehetővé. A bordák szögének módosításán keresztül a futófelületi mintablokkok kialakításának továbbfejlesztésével sikerült a gumiabroncs zajkibocsátását jelentősen csökkenteni. A Hankook Winter i*cept RS ennek köszönhetően magasabb szintű vezetési élményt biztosít az autóban, és kevesebb zajjal terheli a környezetet. Így is ismerheti: Winter ICept RS2 W 452 185 65 R 14 82 T, WinterICeptRSW45218565R1482T, Winter ICept RS2 W452 185/65 R14 82 T
https: //www. hankooktire. com/hu/about-hankook-tire/company/our-history. html

Jelenlegi ára: 79 990 Ft
Az aukció vége: 2019-10-19 08:26 .

0 megjegyzés: