SRM 0600WH - Speciális rizsfőző edény - Sencor, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

2022. szeptember 12., hétfő

Eladó 1 db, talán egyszer használt, hibátlan Sencor SRM 0600WH - speciális rizsfőző edény.
Gyártói link: https: //www. sencor. hu/rizsfozok/srm-0600wh
A leírását is adom a géphez.
A Sencor SRM 0600WH egy speciális elektromos főzőedény rizs készítésére. Bármilyen típusú rizs elkészítésére kiválóan alkalmas a normál fehér rizstől, a különleges sushi rizsig. A készülék a gőz segítségével készíti el a rizst, a készülék tetején kialakított nyíláson távozik a felesleges mennyiségű pára. A rizsfőző akár 300 W teljesítményt is elérheti, az kapacitása pedig 0, 6 liter, amely kb. 450 g rizs elkészítésére alkalmas. A speciális belső kialakításnak köszönhetően az étel nem tapad le, így könnyen és egyszerűen kivehető és tisztítható. A rizsfőző folyamat végeztével a készülék automatikusan egy melegen tartó üzemmódba kapcsol, mellyel akár 6 órán keresztül is melegen tartható az elkészült rizs.
Ízesítse kedvére a rizst 
Vigyen újdonságot a rizs főzési szokásához, lépjen egy következő szintet. A rizs ízét könnyen hozzáigazíthatja az ízlelőbimbókhoz. Nincs szüksége másra, mint különböző fűszerekre, gyógynövényekre vagy szárított gyümölcsökre. Próbálja ki a currypor a szegfűszeg esetleg az ánizs kombinációját. Ha szereti az édes ízeket akkor használjon fahéjat, szárított almát vagy narancsot.
Mennyi rizs készíthető el egyszerre?  
Az 0, 6 liter űrtartalom lehetővé teszi 450 g rizs főzését egy ciklusban. Ez elegendő mennyiség egy nagyon éhes család számára. A rizst jó minőségű, nem tapadó felületű főzőedényben készítheti el, amely egyenletesen felmelegíti mindkét oldalát. Az edény falának kialakítása biztosítja, hogy a rizs nem tapad össze vagy ég le főzés közben, valamint így a karbantartása is egyszerű.  
Keep Warm funkció
Gondoskodjon előre. Már előre elkészítheti akár a köretnek szánt rizst anélkül, hogy aggódnia kelljen a hőmérsékletét illetően. A főzést befejeztével automatikus át vált Kepp Warm funkcióra és az elkészült rizst akár 6 órán keresztül optimális hőmérsékleten tartja.  
Biztonság mindenekelőtt
A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
Jellemzők:
A párolásos főzés elvén működik
Térfogat 0, 6 l (450 g rizs készítéséhez)
Teljesen automatikus üzemelés
Automatikus melegen tartó funkció
Üvegfedő gőzkieresztő nyílással
Könnyű tisztítás (kivehető belső edény tapadásmentes felülettel)
Csúszásmentes talpak
Háromszoros biztonsági védelem
Könnyű tárolás
Technikai információk:
Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Teljesítmény: 300 W
Kapacitás: 0, 6 liter
Méret: 210 x 235 x 208 mm
Súly: 1, 2 kg


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2022-09-13 03:56 .

0 megjegyzés: