NYÁK Transzformátorok magukban, vagy modultápként 3 vagy 2,4 VA, 2X13,5V, vagy 2x14V, illetve 24VDC! - Jelenlegi ára: 50

2020. december 31., csütörtök

Kérem, olvassa el a leírást!
A postázáshoz a minimális rendelési összeg 2000 Ft, ez alatt csak személyes átvétel Kónyban, vagy megbeszélés után Győrben!!!
Barkácsolóknak ajánlom!
Képek szerinti. kb. 30 db van. Az ár darabár!
Van némi eltérés közöttük, de minimális.
Ahogy a vevő kéri: Kibotva, egyszerű NYÁK-transzformátorok, vagy a képeken láthetó modul-tápegységként!
A trafók egy része 2x115V/2x13, 5V 3VA szekunder teljesítménnyel,  a másik fajták 2X115V/2x14V 2, 4VA szekunder teljesítménnyel.
Modulon 230V/24V DC stabilizált, kb. 100 mA-el terhelhető.  A 230V-ot a sorkapocsra kell kötni, a 24V DC az éritkező tüskéken, vagy a vezetékeken jelenik meg, kérésre bekötöm a sorkapocs másik oldalára! Koréátozott számban még vannak, szellőzővel ellátott, műanyag dobozok is hozzá, amelyek kalapsínre pattinthatók. Kérésre azt is tudok adni!
Csere lehetséges műszaki könyvekre, elsősorban elektronika témában, továbbá régi, magyar műszereket gyűjtök (elsősorban Orion-EMG és EMG műszereket), régi elektronikai alkatrészek (pl. elektroncső) azok is érdekelnek cserealapként, beszámításként stb. megbeszélés szerint!
Postázni csak MPL-el tudom, banki előreutalás után, a mindenkori díjszabásoknak megfelelően! A csomagolásnál igyekszem alaposan eljárni, de a szállításból eredő károkért felelősséget nem tudok vállalni! Továbbá postai átvétel esetén a termékkel kapcsolatban utólag semmi kifogást nem fogadok el! Köszönöm a Megértést! Lehet csomagautomatába, postapontra, házhoz is.
Több tételt is elküldök egy csomagban, illetve a termékim közül össze is lehet várni többet, hogy elérje a postázási értéket!   Ekkor igyekszem egy csomagban, egy költséggel küldeni!
Személyes átvétel esetén nincs értékhatár! Ha a megtekintés alapján nem felel meg a termék, a vásárló minden negatív következmény nélkül visszaléphet a vásárlástól!
Köszönöm a figyelmet!
Jó licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 23:28 .

0 megjegyzés: