Samsung EVO Plus microSDXC 256GB Class 10 U3 memóriakártya eladó! - Jelenlegi ára: 11 500 Ft

2020. január 29., szerda

Eladó Samsung EVO+ UHS 3 microSDXC 256GB-os class10 UHS 3-es memóriakártya bontatlan csomagolásban eredeti!
Samsung Micro SDXC 256 GB EVO Plus 100 MB / s Olvasási és 90 MB / s írási sebességet tud!
Termékleírás:
EAN8806088676531
UPC8806088676531
MárkaSamsung
MPNMB-MC256G
TípusúMicro SDXC
Tárolási kapacitás256 GB
EVO Plusmodell
ClassClass 10
Olvasási sebesség100 MB / s
Írási sebesség90MB / s
Új és eredeti az eredeti csomagolásban!
A 10-es és az UHS-3-as adatok akár 95 MB / sebességet is képesek olvasni ( 100 MB / s 64 GB-os vagy újabb )
UHS-I, kompatibilis a HS interfésszel
Kiváló teljesítmény a 4K UHD videókhoz és széleskörű kompatibilitás több alkalmazásban.
Az EVO memóriakártyáka5 4-réteg védelemmel látják el a tengervíz eleen, extrém hőmérsékletek ellen, repülőtéri röntgenberendezések és MRI-szkennerek egyenértékű mágneses mezőkkel szemben legfeljebb 72 óráig 
Feszültség: 2, 7 ~ 3, 6V
Működési hőmérséklet:  -13 ° F-185 °
Méret: 0, 59 "x 0, 43" x 0, 04 "
Súly: Kb.  0, 5 g
A "sebességet" a gyártó határozza meg saját, optimális vizsgálati környezetének felhasználásával.  (Azonban a tényleges teljesítmény változik az egyes eszközök különböző környezetével. ) 
 
 
A termék rendelésre jön 15 munkanap a szállítási idő !
Szállítási és tárhely méret garanciát vállalok, ha nem érkezik meg illetve nem megfelelően működik, akkor cserélem illetve visszautalom az árát!
FIGYELEM! Nagyon szépen megkérlek, hogy csak akkor licitálj, ha VALÓBAN MEG AKAROD VÁSÁROLNI a terméket, és MINDEN TEKINTETBEN ELFOGADOD A FELTÉTELEIMET:
Fizetés:
-bankszámlára átutalás
 
 
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
Visszautalás:  a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon, hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
Kommunikáció:  minden esetben  email-ben a fentiekben említett miatt.
Hibás termék:  visszautaljuk vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően miután visszapostázta a megadott budapesti címre.
A szállítási idő:  10-15 munkanap, de a postától függően előfordul 20 munkanap is! A posta szállítási idejéért nem tudok felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos!  Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 20 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás:  A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk a terméket az USA-ból illetve Ázsiából/Kínából/Hong Kong-ból.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!
Utalás:  Kizárólag átutalást (házibank, netbank banki befizetés) fogadok el.
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen, ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni, ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
 
Garancia:   1 év Amennyiben valóban hibás a termék, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot es kicserélem vagy visszavásárolomk a terméket megegyezéstől függően.
Freemail, Citromail probléma:  Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik email címről és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
Értékelés:  Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem, találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradjon!
Kellemes Vásárlást Kívánunk!
 
 
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Ünnepek közeledtével (Karácsony, Szilveszter) a postákon is megnő a forgalom, ennek következtében a szállítási idő eltérhet a kiírttól, ezért Tisztelettel megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy ne az Ünnep előtt 1-2 héttel vásárolják meg a Karácsonyra szánt termékeket. Az ajánlott küldeményekhez továbbra is küldjük a nyomkövetési számokat (küldeményazonosító), melyet a posta honlapján ellenőrizhetnek. Türelmüket, megértésüket köszönjük.

Jelenlegi ára: 11 500 Ft
Az aukció vége: 2020-02-19 00:12 .

0 megjegyzés: