Marshall Kilburn koppintás : Bennett&Ross Blackmore BB-820 akkus bluetooth hangfal, USB, AUX, új !!! - Jelenlegi ára: 34

2019. november 30., szombat


  Marshall Kilburn koppintás : Bennett & Ross Blackmore Junior BB-820 akkus bluetooth hangfal, AUX, micro-SD, 2x10 W RMS, teljesen új !!!  
Stílusos hangélmény !!!
A Bennett & Ross Blackmore Junior hangszórója a jó ízlésről tanúskodik a hang és a forma szempontjából is kitűnő választás az otthonába .   Ez a kompakt doboz kifinomult basszus reflex hangrendszert kínál Bluetooth-csatlakozással, Aux In csatlakozással és micro-SD porttal .   Nagyon vonzó minőségi műbőr borítás és kiváló minőségű alkatrészek alkotják .
Szilárd méretekkel rendelkező hangszóró . A Blackmore Junior 20 wattos zenei teljesítményű hi-fi hangzásával első osztályú - a magas hangszórók és a basszus reflex nyílásának kölcsönhatása az első osztályú zenei élményt nyújt otthonában. Összesen három kiváló minőségű potméter, hangerő-, basszus- és magashang-szabályozó gomb lehetőséget kínál arra, hogy a hangot tökéletesen hozzáigazítsák az adott helyiséghez.
Vezeték nélküli vagy kábel ?   Mindkettő ! A Blackmore Junior körülbelül 10 méteres távolságú Bluetooth vevőkészülékkel rendelkezik, amely lehetővé teszi az eszköz kényelmes működtetését okostelefonról vagy táblagépről.  A Bluetooth funkció nélküli lejátszási eszközöknél a hangszórónak van egy aux bemenete a 3, 5 mm-es sztereo csatlakozóhoz.  Kényelmesen a Bluetooth egység elnémul, amikor USB flash meghajtót vagy aux kábelt csatlakoztatnak.  A  belső akkumulátor a micro-USB porton keresztül tölthető egyszerű telefontöltő segítségével .
A legjobb a vintage formatervezésnél.   A formatervezés soránis magas színvonalúak lehetnek: egy gyönyörű, kiváló minőségű fekete műbőr díszítéssel díszíti a Blackmore-ot, így bármilyen elképzelhető környezetben látványossá válik.  A példaértékű érzékenységgel ellátott kezelőszervek, a be- / kikapcsolás kapcsolója és a kifinomult kialakítású, két hangú elülső rács kiegészíti a teljes képet.
Műszaki adatai :
Prémium Bluetooth hangszóró
A ház bőr megjelenésű
2 x 10 wattos zenei teljesítmény
Beépített 2200 mAh-os akkumulátor
Akár 6 óra működés
2 db 3 "-os mély hangszóró a gazdag basszusokhoz
2 db 2 "-os hangszóró a ragyogó csúcsminőségű reprodukcióhoz
Bluetooth kapcsolat vezeték nélküli zenei élvezet érdekében
hozzávetőlegesen 10 méteres Bluetooth hatótávolság
Precíziós hangerő, basszus és magas potméterek
USB port a tetején
3, 5 mm-es jack AUX bemenet tartozék 3, 5 mm-es jack kábellel
Kéttónusú előlap vintage stílusban
Bőrutánzatból készült fogantyú
Csúszásmentes lábak
Méretek (szélesség x magasság x mélység): 25 x 14 x 14 cm
Súly: 2, 8 kg
Szín: fekete
Nézze meg a fiam lapján lévő több mint 300 termékünket is, az ő Tesz-Vesz neve "pentelaci", és ott kattintson   "Az eladó összes aukciójának megtekintése" címszóra ! ( Elektronika, bútor, lakásfelszerelés, háztartási-gép, játék, modell, sporteszköz, kisgépek, stb. kategóriákban sok-sok használt termék !!! )


Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 17:44 .

0 megjegyzés: