Huawei P20 Pro 4G 128GB Dual-SIM black EU - Jelenlegi ára: 155 590 Ft

2019. július 29., hétfő

Huawei P20 Pro 4G 128GB Dual
 
 
HUAWEI P20 PRO 128 GB 
Képernyő: 6. 1 "
HiSilicon Kirin 970 (4 x 2, 36 GHz + 4 x 1, 80 GHz)
Belső memória: 128 GB
RAM memória: 6 GB
Rendszer: Android 8. 1 Oreo
A kamera: 24. 0 Mpix - első, 40. 0 + 20. 0 + 8. 0 Mpix-hátsó
Akkumulátor: lítium-ion 4000 mAh
 
 
HUAWEI P20 PRO
 
 
A Huawei P20 Pro hihetetlenül gyors működést tesz lehetővé, mivel hatékonysága a mesterséges intelligencia algoritmusoknak köszönhető.  Hármas Leica fényképezőgéppel rendelkezik, a kamera maximális felbontása 40 Mpix.  A háromdimenziós arckezelés, a mozgás-előrejelzés és számos fejlett fotográfiai technológia funkciójával gazdagodott, és mostantól az ujja hegyével is feloldhatja.  
 
 
 
 
HÁROM LEICA 3. GENERÁCIÓS FÉNYKÉPEZŐGÉP
 
 
A világ részletes és sokszínű.  Mutassa meg mindezt a Leica  hármas kamerával készült fényképeken.  Az 5 fókusz zóna funkció öt egymástól független részre osztja a kereteket, valamint a fókusz finomhangolását mind az elő- mind a háttérben.  Ugyanakkor az algoritmusok felismerik a háttér és a táj típusát a kép kulcsparamétereinek módosításával.  A hármas P20 Pro mátrixa lenyűgöző 40 megapixel felbontással rendelkezik.  Ezenkívül még két, 20 és 8 megapixeles felbontású kamerával f / 1. 8 és f / 1. 6 nyílásokkal.  Egy szempillantás alatt megragadja a részleteket, az élességet, a színeket, mindent, ami meghatározza az adott pillanat szépségét.
 
 
 
 
AZONNALI KÉPEK
 
 
Elmosódott fotók?  Felejtse el a Huawei P20 Pro-val csak 0, 3 másodpercig tart a kép elkészítése a Super Action Snapshot funkció használatával.  Kattintson duplán a hangerőgombra, és készen áll.  Az azonnal feloldott kamera már el is mentette a képet a galériába.  A 4D Predictive Focus a tökéletes fókusz a mozgó objektumok számára.  Ez a funkció nyomon követi a mozgó témát, hogy megjósolja a további viselkedését, és megakadályozza az elmosódottságot, amikor megnyomja az exponáló gombot.
 
 
 
 
PROFESSZIONÁLIS PORTRÉK
 
 
Élesítse fel a témát elmosódott a háttérrel.  Így jön létre egy professzionális bokeh effektus, ami a portrék telitalálata.  A Huawei P20 Pro 3D-s portréfényképezőgéppel is rendelkezik, amely segít a fények kezelésében és a legjobb expozíció kiválasztásában.  Emellett a mesterséges intelligencia algoritmus használatával a 3D-s arcfestés funkció három dimenzióban térképezi fel arcát, a szépség legkisebb aspektusainak figyelembevételével.  Hogy minden selfie tökéletes legyen.
 
 
 
 
EXPRESSZ HANG, NAGYSZERŰ KÉP
 
 
A kristálytiszta hang mindenhova Önnel megy.  Ezt az opciót biztosítja a kiemelt integrált hangrendszer ( Hi-Res Audio) amely kalibrálja a távolságot és a mélységet egy igazán tökéletes hangzásért.  A hang kiegészíti a Full HD + képernyőn megjelenő tökéletes képet.  A FullView 2. 0 OLED kijelző kiemelkedően kiemeli a részleteket, így igazi öröm a szemnek , amikor filmeket néz, játszik vagy böngészik a galériában.  Mindez egy tágas 6. 1 "-os kijelzőn.
 
 
 
 
SZUPER LASSÚ MOZGÁS ÉS OIS STABILIZÁLÁS
 
 
Adja át a világot irányító érzelmeket, amikor sötét van.  Ezt a Super Night funkcióval tudja megtenni, amely 8 másodpercig stabilizálja az okostelefont, megakadályozva a keret elmosódását.  Ez idő alatt a hármas Leica fényképezőgép rögzíti a fekete ég mélységét, az éjszakai város csillagát vagy fényeit, valamint a kísérő színeket.  Ha keze remeg az OIS kép stabilizátor lép közbe.  Szuper lassú mozgás módban is használható.  Nézze meg, mennyire fenséges, mindennapi jeleneteket játszhat le másodpercenként 960 képkockával.
 
 
 
 
A HUAWEI P20 PRO JELLEMZŐI
 
 
A rossz időjárás nem fogja akadályozni az okostelefont.  A Huawei P20 Pro konstrukció IP67-es por és vízálló, ezért tökéletes útitárs.  Annál is inkább, mert az energiát egy 4000 mAh-os akkumulátor szolgáltatja, mely gyors töltés funkcióval rendelkezik.   A 8 magos Kirin 970 processzor, amelyet az Android 8. 1 Oreo rendszer kezel az EMUI 8. 1 átfedéssel, gondoskodni fog az alkalmazás sebességéről és gyors végrehajtásáról.
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 155 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés: