Air Dragon szupererős mobil kézi kompresszor többféle adapterrel 12V - Jelenlegi ára: 4 690 Ft

2019. március 28., csütörtök

Air Dragon szupererős mobil kézi kompresszor többféle adapterrel 12V
Air Dragon szupererős mobil kézi kompresszor többféle adapterrel
? Hordozható kialakítású kézi kompresszor
? Rendkívül erős motorral rendelkezik
? Használhatod matrac vagy gumilabda felfújásához is
 
Késésben vagy, és ráadásként még az autód kereke is leeresztett? A legkisebb időjárás-változás miatt is jelez az abroncsnyomás-ellenőrző? Leeresztett a labda, a matrac, a gumicsónak, a medencét is jó lenne gyorsan és egyszerűen felfújni?
Itt a megoldás!
Megérkezett az Air Dragon, a szupererős mobil kézi kompresszor, mely kis helyen elfér,  bármikor bárhová magaddal viheted és a legfontosabb:  könnyen és rekord sebességgel felfúj minden gumit! Az Air Dragon használata rendkívül egyszerű:  töltsd fel az akkumulátort, állítsd be a kívánt nyomást, és készen is van!
Az Air Dragon egy-kettőre felfújja a gumit! Beépített AUTO-STOP funkciójának köszönhetően automatikusan leáll, amikor eléri a beállított nyomást.
Többé nem kell félned attól, hogy túl- vagy alul töltöd a gumit! Többféle feladatot képes ellátni. Az erős motor beszívja a levegőt, és bármibe belepumpálja. A géphez több adapter is jár, így szinte bármit fel lehet vele fújni.
A legtöbb más kategóriájú kompresszor nem rendelkezik akkumulátorral, így a szükséges pillanatban nem, vagy csak nehezen használhatóak.
Az Air Dragont nem muszáj csatlakoztatnod a kocsi elektromos kimenetébe, így nem kell gubancolódó kábelekkel és a folyamatos áramellátással bajlódnod.
Ints búcsút a koszos benzinkúti gumicsöveknek, a nehéz és hangos kompresszoroknak és a defektjavító spray-nek!
Tehát az oka, hogy miért ajánljuk vásárlóinknak az Air Dragont, hogy könnyen és gyorsan felfúj minden gumit, ebből adódóan felfújható játékokhoz, sport- és strandtermékekhez is ajánlott.
Gyors,  erős, egyszerű és rendkívül praktikus, kompakt megoldás, aminek köszönhetően nem kell az összegubancolódott kábelekkel bajlódnod, mind a négy kereket könnyedén elérheted.
Beépített LED lámpával rendelkezik, hogy a sötétben is megtaláld a szelepet.
 
Tulajdonságok:
- Feszültség: 12V
- Súly: kb. 1, 15 kg
- Méret: kb. 28 x 10 x 24 cm
- Beépített LED lámpa
- Kialakítás: hordozható
- Tartozék: 1 db szivargyújtós csatlakozó
 
 


Jelenlegi ára: 4 690 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés: