EMOS hordozható multimédia-lejátszó (fekete/ezüst) BOOMER - Jelenlegi ára: 18 850 Ft

2019. február 28., csütörtök

EMOS hordozható multimédia-lejátszó (fekete/ezüst) BOOMER
Hordozható Bluetooth-hangszóró Handsfree funkcióval, ellenálló házban. Integrált mikrofon a kényelmes és biztonságos telefonáláshoz. bluetooth pl. telefon, tablet csatlakoztatásáhozhandsfree funkcióbeépített mikrofontáplálás: 5 V/micro USB (nem tartozék)
akkumulátor típusa: beépítve 3, 7 V-os lítium telep/4 400 mAhAUX bemenet181 × 51 × 71 mmA 12 W hangteljesítményű BOOMER éles és erős hangot és jellemző basszust ad, amit a passzív mélynyomó használata erősít.
A beépített 4 400 mAh-s akkumulátor teljes feltöltés után 70 %-os hangerő mellett akár 25 órás, illetve maximális hangerő mellett 6-8 órás zenehallgatást is lehetővé tesz.
A BOOMER Bluetooth-hangszóró robusztus háza masszív műanyagból készült, ami nem könnyen sérül. A tökéletes kidolgozásnak köszönhetően a durva kezelés vagy az esés sem okoz kárt benne.
A BOOMER Bluetooth-hangszóró a CSR chipsetnek köszönhetően univerzálisan csatlakoztatható minden Bluetooth-portos berendezéshez.
iPhone 7, 6s, 6, 5, 5s telefonja; Android operációs rendszerű telefonja vagy tabletje; Windows vagy MAC operációs rendszerű számítógépe, notebookja; mobiltelefonja; iPad-je van?
Gond nélkül csatlakozhat a Bluetooth-hangszórókhoz vezeték nélkül egészen 10 méter távolságig.
Bluetooth-port nélküli további berendezésekhez és audiojel-forrásokhoz a BOOMER a mellékelt AUX-kábellel csatlakoztatható.
A BOOMER vízálló, és IP65 szintű védettséggel rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy biztonságosan magával viheti minden olyan helyre, ahol fröccsenő víz, sár, rendkívüli páratartalom vagy eső veszélye áll fenn.
A mellékelt praktikus karabinernek köszönhetően a BOOMER bárhová felakasztható, ahol szüksége van rá.
A telefonhívásokat a BOOMER hangszórókon egy nyomógomb megnyomásával fogadhatja ? a beépített mikrofonnak köszönhetően élvezheti a Handsfree funkció nyújtotta szabadságot. Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
A feltöltött készlet-darabszám nem a valóságnak megfelelő, így amennyiben több darabra van szüksége, rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot velünk!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
E0082;

Jelenlegi ára: 18 850 Ft
Az aukció vége: 2019-03-21 23:52 .

0 megjegyzés: