Oral-B Genius 9000 Elektromos fogkefe - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

2018. november 25., vasárnap

Eladó a képen látható kiegészítőkkel Oral-B Genius 9000 Elektromos fogkefe!
Amit adok:
Genius 9000 fogkefe test
Indukciós töltőállomás
Pótfej tároló
Úti tok
Gyártó: Oral-B
Modell: Genius 9000
Leírás:
Az Oral-B minden eddiginél hatékonyabb fogkeféje pozíció észlelővel
A Bluetooth-technológiával rendelkező Oral-B Genius 9000 intelligens fogmosási rendszer segít Önnek, hogy a fogorvos javaslatai alapján végehesse a fogmosást.
Okostelefonjához és az Oral-B alkalmazáshoz csatlakozva, az arcfelismerés segítségével a GENIUS 9000 zónáról zónára útmutatást nyújt fogmosás közben.
Kerek fogkefefej a kimagasló tisztításhoz
Az Oral-B elektromos fogkefe pótfejek professzionális kialakításuknak köszönhetően minden egyes fogat körbeölelnek. A dinamikus, 3D tisztítóhatás rezgő, forgó és pulzáló mozgásával fellazítja a lepedéket és akár 100%-kal több mennyiséget távolít el a fogakról, mint az Oral-B manuális fogkefék.
Polírozó hatásának köszönhetően már az 1. naptól kezdve fehérebb fogak
A 3DWhite fogkefefej polírozókelyhe segít a felületi elszíneződések eltávolításában, így a fogak már az első naptól fehérebbek lesznek. Az Oral-B alkalmazásban a fogfehérítő program is beállítható, melynek segítségével javíthat fogmosási szokásain.
Egészséges fogíny a nyomásérzékelőnek köszönhetően
A fogíny egészségének megőrzése, az egészséges szájápolás fontos részét képzi. A hármas nyomásérzékelő segít megóvni az ínyt a túl erős dörzsöléstől. Túlzott sikálás esetén a SmartRing gyűrű világít és a pulzálás lelassul, majd leáll. A fogkefe Sensitive (érzékeny) üzemmódra is állítható.
Minden információ birtokában a pozícióészlelővel
A Genius 9000 elektromos fogkefe korszerű pozícióészlelő technológiája lehetővé teszi, hogy LÁSSUK a megmosott területeket, így KIIGAZÍTHATJUK technikánkat és többé nem maradnak ki megmosatlan területek, vagyis biztosan TUDHATJUK, hogy minden alkalommal kimagasló tisztaságban van részünk. A beépített kétperces időzítő segít, hogy megfelelő ideig mossunk fogat, a szájüreg minden egyes zónájára külön kitérve.
Intelligens fogmosás valós idejű visszajelzéssel
A Bluetooth technológiával ellátott Oral-B Genius 9000 elektromos fogkefe lehetővé teszi a célzott fogmosást, hiszen fogmosási szokásaink nyomon követhetők és fogorvosunk bevonásával kaphatunk személyre szabott útmutatást. Töltse le az Oral-B alkalmazást okostelefonjára, hogy a Bluetooth-kapcsolat segítségével valós idejű visszajelzést kaphasson fogmosás közben, ezáltal fejleszthesse fogmosási szokásait!
Tetszés szerinti színre állítható smartring gyűrű. személyre szabott fogmosási élmény
Változtassa egyedivé a fogmosás élményét a multifunkciós 360 fokos SmartRing segítségével! A fogmosás közben minden szögből látható SmartRing gyűrű lehetővé teszi, hogy visszajelzést kapjon a nyomásérzékelőtől, a fogmosási időről és egyszerűen alakítson ki Bluetooth kapcsolatot. Az Oral-B okostelefon alkalmazáson keresztül az is beállítható, hogy a 12 különböző szín közül melyik világítson Önnek fogmosás közben.


Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2018-12-16 17:25 .

0 megjegyzés: