Samson Mediaone 3a - Az aktív stúdió monitor Hangfalpár! -----1FT-RÓL NINCS MINIMÁL ÁR------ - Jelenlegi ára: 1 Ft

2018. szeptember 26., szerda

Eladó a képeken látható kifogástalanul működő készülék!
Esztétikai hibák előfordulnak!
Hallgatás ösztönzés.
Samson Mediaone 3a Active Studio monitorai ideális hangszórók minden multimédiás igényhez. A kiváló minőségű komponensek és az innovatív design révén a Mediaone 3a szenzációs hangot produkál az alkalmazástól függetlenül. Akár zenét hallgat itunes-on vagy Spotify-on, videókat nézi a Youtube-on, akár az Ustream, az asztali / konzolos játékokat vagy a felvételt, a Mediaone 3a tökéletes választás.
Zenét hallgatni.
A Mediaone 3a használatával a zenék élményét egészen új szintre hozhatja. Akár hallgatja az itunes lejátszási listáit, a Spotify segítségével streamingen, akár a CD forgatásán keresztül, a zenéje kristálytiszta és dinamikus, amikor ezeket a monitorokat átszivattyúzza.
Mediaone 3a - Zene
A videó hangja.
A videoalkalmazásokkal való használathoz a Mediaone 3a minden különbséget tesz. Ezekkel a pro-level monitorokkal a számítógéphez csatlakoztatva, a Youtube hangja, a filmek és az élő közvetítés egyaránt kifogástalan, és fokozza az összes videód élvezetét. A rendszer Volume vezérlőgombjának és fejhallgató kimenetének használatával még mindig csendes környezetben is élvezheti a videók teljes tartományú hangját.
Mediaone 3a - Videó
A játék kezdódik.
Az online szerencsejáték audió vonatkozásainak figyelembevételével a Mediaone 3a maximálisan növeli a hallgatók élményét a játékosok számára. Tökéletes az asztali beállításokhoz, valamint a játékkonzolokhoz. Ezek a monitorok úgy érzik magukat, mintha a játékban lennének.
Mediaone 3a - Játék
Powered by design.
A Mediaone 3a monitorok nagy teljesítményű, 30 wattos teljesítménnyel rendelkező hangot képesek előállítani. A 3 hüvelykes mélynyomók szabályozott alacsony frekvenciájú választ adnak, miközben a magassugárzói a magas frekvenciáknak természetes hangot adnak a nem kívánt zajok nélkül. Mindez két dobozban készült, amelyek vonzó fekete szatén vinil borítással készültek, biztosítva, hogy ezek a monitorok olyan jól néznek ki, mint amilyennek hangzik.
A funkciók közül jönnek lehetőségek.
A rendszer hátsó kezelőpaneljének RCA bemenetei, a passzív monitor csatlakoztatására szolgáló kapcsok, áramkapcsoló és hálózati tápellátás. Ráadásul az előlapon a Volume vezérlőgomb és a fejhallgató kimenete található. Ezen a helyen egy 3, 5 mm-es AUX bemenet is található egy második jelforrás, például egy MP3 lejátszó, billentyűzet vagy bármely más sztereó jel csatlakoztatására.
A Samson Mediaone 3a Active Studio monitora kiváló hangzású és megbízható audió reprodukciót biztosít az ideális multimédiás alkalmazásokhoz, illetve a nagyszerű hangzáshoz.
Található még nálam Kis és nagy háztartási gépek!
Pc-k kompletten és egyéb műszaki cikkek!
Minden meghirdetett termékem alaposan tesztelve. (Nem csak bekapcsoljuk azt jóvanazúgy).
Ha hibája van azt a termékleírás tartalmazza!
Minden termékem személyesen is átvehető. Itt tesztelhető. -kipróbálható stb! (Mindent biztosítok hozzá)

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-30 20:00 .

0 megjegyzés: