fali hangdoboz fehér egy pár - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

2018. augusztus 26., vasárnap

Eladó a képeken látható fali hangdoboz pár. A hangdoboz kiválóan alkalmas zenére és beszédre, iskolákba, irodákba, supermarketekbe, áruházakba. A doboz jó minőségű műanyagból készült, előlapja festett acél, csak beltérre alkalmas. Ha 100 V-os rendszerbe kell a doboz, illesztőtrafó megvan, -ha kell külön feleteszem- kialakítása a dobozban megtalálható. Csak maga a doboz pár eladó, ahogy a képeken is látszik. Használt, de még nagyon jó állapotban van mindkettő. Mérete: 25, 2 x 20, 5 x 9 cm.
Akár azonnal vihető. Az ár a párra értendő.
Csak az licitáljon, aki komolyan is gondolja a vásárlást és tudja rendezni az utalást, utánvéttel NEM POSTÁZOK!   Maximum 2 napot várok a kapcsolat felvételre és 4 napot az utalásra.  
NEM regisztrált látogató, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel NEM rendelkező NE LICITÁLJON. Nem fogom figyelembe venni !!!   Régen bizalmi alapon működő aukciós oldal volt, ma kiadják az ember adatait kalandból, komolytalanul licitáló „ bárkinek” Nem értem miért a vásárlók biztonságát reklámozzák annyira, védhetnék az - akár több mint tíz éve feltöltő- eladókat is!  
Magánemberként hírdeten, visszavásárlás garancia nincsen. Postaköltség a vevőt terheli a mindenkori díjszabás szerint.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 20:49 .

0 megjegyzés: